Hieroja

Hieronta palveluita ammattitaidolla

Olen 1978 syntynyt mies Tuusulan Jokelasta.

Ihmisten auttaminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja nautin myös liikunnasta. Ihmiskehon toiminta ja moniuloitteisuus on toisaalta kiinnostavaa ja samanaikaisesti hämmentävää. Näitä asioita yhdistelemällä olen päätynyt tähän pisteeseen. Hierojaksi.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi, klassisen hieronnan koulutuslinjalta Tikkurilan edupolista Kesäkuusa 2018.

Kaikki asiakkaat ovat minulle yhtä tärkeitä, ja työni teen aina asiakasta kuunnellen ja laadimme yhdessä hoitosunnitelman juuri sinun kehoasi varten. Tavoitteenani on tyytyväinen asiakas, ja on ensiarvoisen tärkeää saada suoraa palautetta hoidon toimivuudesta/ toimimattomuudesta, niin seuraavalla kerralla osaamme tehdä asiat eritavalla. 

Työssäni käytän erilaisia hieronta otteita sekä tekniikoita monipuolisesti aina jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Vaikka olen koulutukseltani klassinen hieroja, on työtavoissani ja työskentelytekniikoissa myös paljon muuta perusotteiden lisäksi. Fascia, mobilisaatio, trigger yms. 

Voit siis tulla nauttimaan rentouttavasta pehmeämmästä hieronnasta, tai mikäli mielit kovempaa käsittelyä, niin sekin onnistuu eri tekniikoita ja otteita  hyödyntäen.

Syksyllä 2018 aloitin tutustumisen kiinalaiseen lääketieteeseen ja tarkemmin ottaen akupunktioon. Nämä opintoni kestävät kevääseen 2019 saakka ja ovat ns. pintaraapaisu aiheesta.

Koulutukseen kuuluu yleisimpien kiputilojen hoitoa akupunktion avulla,  esim. niska-hartia ja selkä vaivat, migreenin hoitoa, raajojen hoitoa ja ihan yleisen tukkoisen olon helpottamista.